Niskogradnja Jurčak d.o.o. dobitnica Zlatne kune HGK i nagrade grada Požege sve prisutnija na svim značajnijim infrastrukturnim gradilištima diljem Požeške kotline /FOTO/

Autor: D.K.

Uz Zlatnu kunu Hrvatske gospodarske komore tvrtka Nisokogradnja Jurčak d.o.o. koja je zaslužno primila to priznanje u 2020. godini uslijedila je još jedna nagrada koju je dobila od grada Požege, a  uručena joj je na ovogodišnjoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća. Nije to sve, trebali bi se malo više potruditi i doći do još više informacija o dobivenim nagradama i priznanjima na čega samozatajni i radišni vlasnici tvrtke baš i ne pristaju.

Što reći o sve prisutnijoj tvrtki Niskogradnji Jurčak na gotovo svim važnijim i složenijim gradilištima. Tvrtka je osnovana 2007. godine, ima gotovo 50 zaposlenih, a u 2019. godini imali su rast ukupnog prihoda u odnosu na prethodnu godinu za 30 posto, te rast dobiti za više od 25 posto. Unatoč pandemiji koja je zaustavila izvođenje određenih poslova može se očekivati uspješno poslovanje i u 2020. godini.

Niskogradnja Jurčak d.o.o. gotovo da nema konkurencije na ovim prostorima. Odlika tvrtke je odgovornost prema poslu i više nego kvalitetno izvođenje radova na koje kada se gradilište zatvori nitko nema primjedbi.

Oni koji se ovih dana zateknu u bilo kojem dijelu Požeške kotline zamijetit će radišne zaposlenike Niskogradnje Jurčak kako marljivo rade počevši od područja općine Brestovac, Velika, Kaptol, Jakšić do gradova Požege, Kutjeva i Pleternice pa sve do Čaglina.

Izdvojit ćemo neke. Na području općine Brestovac izgrađuje se nogostup u Nurkovcu prema Završju. Investitor radova je općina Brestovac, a ukupna vrijednost je 2,5 milijuna kuna. S 500 tisuća kuna kroz projekt je pomoglo sufinanciranje radova Ministarstvo regionalnog razvoja.

Na području općine Velika izgrađuje se Spomen trg hrvatskim braniteljima. Ukupna vrijednost radova je 2,5 milijuna kuna od čega Ministarstvo regionalnog razvoja sudjeluje sa 700 tisuća kuna. Na tom se mjestu očekuje da će biti posebno mjesto okupljanja kako za mještane s područja općine Velika tako i sve turiste koji budu prolazili tim krajem.

Niskogradnja Jurčak izvodi i radove na na uređenu trga u Kaptolu. Projektom je predviđeno rješavanje oborinske odvodnje, izgradnja 25 novih parkirališnih mjesta, izgradnja pješačke staze te postavljanje novog asfalta. Vrijednost ugovorenih radova je nešto više od 1,5 milijuna kuna.

U tijeku je izgradnja još jedne vodovodne mreže, na području grada Kutjeva, ovoga puta u naselju Tominovac koje radove izvodi tvrtka Niskogradnja Jurčak. Dužina vodovodne mreže je 2.541 metar koja se izrađuje od polietilenskih cijevi, a ukupna vrijednost projekta je gotovo 1,7 milijuna kuna bez PDV-a.

Izvode se radovi i na izgradnji nogostupa u naseljima Zagrađe i Bučje. Investicija se radi u suradnji s Županijskom upravom za ceste, a vrijedna je 2 milijuna kuna i obuhvaća izgradnju nogostupa kroz navedena naselja koju također izvodi Niskogradnja Jurčak.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88