Nino Smolčić: Ovo je najljepši način da se zaključi poslovna godina /FOTO/

Autor: S.P.

POŽEGA – U povodu božićnih blagdana predstavnici  požeške tvrtke Jani d.o.o. na čelu s vlasnikom Nino Smolčićem danas su družili s klincezama i klincima u Dječjem vrtiću Pod gradom. Kako su gosti mališanima donijeli i pune kutije vrijednih knjiga i slikovnica, veselju nije bilo kraja.

Zapjevalo se malo prigodnih pjesmica, popričalo i potvrdilo kako svi vole šarene slikovnice i čitanje. Vrijedni paketi s edukativnim sadržajem došli su tako na pravo mjesto. Manirom učinkovitog poduzetnika, Nino ipak prije pitao tete i ravnateljicu vrtića što je potrebno donijeti za ono pravo veselje.

-Kao vlasnik tvrtke s djelom svojih djelatnika došli smo na najljepši način zaključiti poslovnu godinu, godinu u kojoj smo pomagali brojnim udrugama i pojednicima značajnim za rad i djelovanje grada Požege. Vrijednost donacije je oko 3tisuće kuna, a oni su sami izabrali stvari za koje smatraju da će im pomoći u edukaciji – jedna globus i niz čitanki i slikovnica. Ovom gestom želimo zapravo pokazati i ostalim gospodarskim subjektima na području grada Požege da i oni nastave s takvim darivanjima, kao što smo uostalom i vidjeli da su neki pomagali pojedninim obiteljima, ali isto tako i dječjim vrtićima te ostalim kojima je potrebna pomoć – rekao je Smolčić te poželio ovom prilikom i svim požeškim mališanima, njihovim obiteljima i tetama u vrtiću, puno sreće i uspjeha u 2017. godini.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: