Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Nikola Oklobdžija primio Zlatnu plaketu, a Zvonko Gagić, Slavko Valešić i Stjepan Starčević odličja drugog reda

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Nikola Oklobdžija primio Zlatnu plaketu, a Zvonko Gagić, Slavko Valešić i Stjepan Starčević odličja drugog reda Požega.eu | Nikola Oklobdžija primio Zlatnu plaketu, a Zvonko Gagić, Slavko Valešić i Stjepan Starčević odličja drugog reda

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

  R³edovna godišnja skupština Lovačkog društva Šljuka iz Brestovca protekla je u svečanom tonu. Predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović uručio je Zlatnu plaketu za 50 godina lovačkog staža Nikoli Oklobdžija, a odlikovanja drugog reda Hrvatskog lovačkog saveza Zvonku Gagiću, Slavku Valešiću i Stjepanu Starčeviću.

-Suradnja vašeg društva sa savezom je dobra i pokazujete zavidnu aktivnost – istakao je Bertelović uz kojega je bio njegov potpredsjednik Denis Milošević.

Slavko Valešić se zahvalio u ime nagrađenih, te uručio predsjedniku društva zajednički dar –uramljene prigodne stihove što će krasiti lovačku kuću Šljuke u Bolomačama.

Društvo ima 41 člana, a gospodari županijskim lovištem Brestovac površine 4163 hektara tako da imaju nizinskih i brdskih lovnih površina, te raznovrsnu krupnu i sitnu divljač.

-Nabavili smo stroj za izbacivanje letećih meta, te izgradili boksove za pse, a imali smo više radnih akcija, organizirani su prihrana divljači i čuvanje usjeva – istakao je u izvješću o radu za prošlu godinu predsjednik Šljuke Zdenko Petrović i dodao da njihovi strijelci imaju niz natjecanja u trapu.

Izvješće je podnio i lovočuvar Vladimir Grgić, a vidljivo je dobro gospodarenje.

Planom rada za ovu  godinu predviđa se obnova i izgradnja lovno-gospodarskih objekata, čišćenje prosjeka i šumskih putova, uređenje strelišta, unos fazanskih pilića u lovište, te streljačka natjecanja.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.