Nije se ambiciozna pročelnica Andreja Menđel pretrgla u poslu kako bi nam grad za najveći blagdan bio ljepši: Udobnije je sjediti u uredskoj fotelji!

Autor: D.K.

Dolaskom nove gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glaviće koji je osvježio čelna mjesta s novim mladim pročelnicama očekivalo se odmah da će se ubaciti u sedmu brzinu i krenuti s agresivnijm radom u svakom dijelu i kutku grada Požege. Izgleda da to baš i nije tako.

Ususret nam dolazi najveći katolički blagdan Uskrs, a takav se osjećaj ne može dobiti jer je slobodno se može reći da nam je u gradu što se tiče komunalne problematike ništa s ničim. O uređenosti i ljepoti grada ne treba puno trošiti riječi je sve jako dobro vidljivo. Mlada ambiciozna pročelnica u gradu Požegi Andreja Menđel zadužena je između ostalog i za komunalne djelatnosti. Izgleda da se baš u tome i ne snalazi. Rijetko ju se može vidjeti na terenu, među građanima i slušati njihove probleme s kojima se susreću i koji ih pate. To bi joj trebao biti jedan od prioriteta kao i ovaj aktualni kako uljepšati i uredti grad, ulice, trgove, kružne tokove i sl. Možda je taj posao, za koji bi ona trebala biti najodgovornija, prebacila na neke sebi podređene ili tvrtke zadužene za logističko odrađivanje poslova u tom sektoru. Ako je i to učinila ne opravdava ju stanje u kojem se grad nalazi.

Mogli bi još puno toga napisati s ciljem da potaknemo pročelnicu Menđel na učinkovitiji rad na terenu, ali nismo mi ti koji jedini pratimo njen rad. Uvjereni smo da nakon ovog članka pročelnica Menđel neće pooštriti svoju strogoću nad podređenima, jer kako doznajemo to joj itekako ide od ruke.

Bilo kako bilo nadamo se i najmanjem pomaku u uljepšavanju grada i što više šarenih latica cvijeća na zemljanim površinama koje sada zjape prazne istovremeno dozivajući riječima “gdje ste do sada mi čekamo da nas uljepšate”.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88