Nezadovoljni obilježavanjem stradanja suboraca u Kamenskoj požeški ratni dragovoljci najavili da će to oni organizirati uključujući i maratonp

Autor: Jelenko Topić
blank

Planom rada donesenim na 2. izvještajnoj skupštini Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata grada Požege uz susrete sa dragovoljcima otoka Raba, obilježavanje značajnih događaja i obljetnica, uključivanje u aktivnosti srodnih udruga uključujući i iz drugih krajeva, te okupljanje ove populacije i  djece branitelja, najavili su od ove godine preuzimanje organizacije stradanja suboraca krajem rujna u Kamenskoj zajedno sa pripadajućim atletskim maratonom od Požege do tog mjesta.

blank

-Nezadovoljni smo prošlogodišnjim obilježavanjem jer su izostali neki sadržaji proslave tako da smo odlučili preuzeti taj zadatak – kazao je tajnik ove Udruge Tomislav Galović.

blank

Rad skupštine pozdravili su Zdenko Vukić, potpredsjednik županijske HVIDR-e i Ilija Konjevod, predsjednik kutjevačkog ogranka UHDDR.

-Želim da se i nadalje uporno okupljate, skrbite o obiteljima i suborcima, te čuvate uspomene na poginule branitelje, a nadam se da ćete unatoč svim nedaćama imati energije nastaviti ovakvim radom provodeći svoje programe – istakao je u pozdravnoj riječi dragovoljcima zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović.

blank

Izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik Udruge Josip Pavunčec ističući prijateljstvo i suradnju sa dragovoljcima otoka Raba, obilježavanje Grgureva i značajnih događaja iz rata, sudjelovanje na susretima dragovoljaca u Filip Jakovu, hodočašća, suradnju sa srodnim udrugama iz rata, kao i brojne sportske nastupe ribiča i streljačke sekcije koji su ostvarili velike uspjehe.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića