Nezaboravna večer u Kutjevu uz tambure: Blagdanski nastup Kutjevačkog tamburaškog orkestra i njihovih gostiju /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Kutjevački tamburaški orkestar pod ravnanjem Ivana Karadže održao je i ove godine Uskrsni koncert u Kutjevu te svojim nastupom uz goste poklonio jednu prekrasnu večer Kutjevčanima i svima onima koji su ih došli poslušati.

Nizale su se skladbe, nastupali solisti, a publika se pretvorila u uho jer su zvukovi tambura i milozvučni glasovi činili ugodu slušati sve njih.

Uz nastup domaćina, Tamburaškog orkestra Kutjevo, koji je izveo nekoliko skladbi i nastup solista Filipa Hozjaka, student Muzičke akademije iz Osijeka i Zdravko Knežević iz Požege nastupili su i gosti iz Semeljaca.

Članovi Tamburaškog orkestra općine Semeljci pokraj Đakova dugi niz godina uspješno vodi Vlado Čatić. Iako su mlad orkestar objavili su i vlastiti nosač zvuka, te pobrali brojene nagrade na festivalima i smotrama tamburaške glazbe.

blank

-Održali smo još jedan Uskrsni koncert uz tambure 2019. godine. S ponosom mogu reći da je to tradicionalni Uskrsni koncert uz onaj Božićni koji također održavamo. To je treća godina našeg koncerta na kojem smo imali čast ugostiti mladi Tamburaški orkestar općine Semeljci. Cilj nam je da svake godine ugostimo neki drugi orkestar – rekao je Ivan Karadža.

Nakon koncerta publika je rekla svoje, koja je gromoglasnim pljeskom nagrađivala njihove izvedbe – to je još jedna prekrasna nezaboravna večer

Tijekom koncerta, odnosno nakon izvedbi skladbi, u znak zahvalnosti Ivan Perak uručio je poklone pojedincima koji su nastupili. Što drugo već butelje vrhunske kapljice vina proizvedene u njihovom obiteljskom gospodarstvu.

Foto: Marko Krstanović [FGAL id=255408]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića