Nezaboravna fešta u Velikoj uz 100-tinjak izlagača na manifestaciji „Najduži stol u Hrvatskoj” i Slavonske lole /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Unatoč kiši i lošem vremenu Veličani su organizirali tradicionalnu manifestaciju „Najduži stol u Hrvatskoj“ uz bogatu i raznoliku gastronomsku ponudu i delicije kojih je bilo dovoljno za sve posjetitelje.

Manifestacija je održana pod velikim šatorom gdje je svatko mogao pronaći mjesto za sebe i dobro se proveseliti.

-Iako nam vrijeme nije išlo na ruku, zbog više od 100-njak izlagača pristiglih iz cijele Lijepe naše, ali i Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Rumunjske, učinili smo sve da manifestaciju održimo i nismo pogriješili. Iako su Najduži stol koji se proteže mjestom u duljini od 500 metara i ovaj pod šatorom, bitno manji, na prvu, dva različita događaja, čini mi se kako i “nova, improvizirana” lokacija ima svojih čari, jer svi smo, nekako, bliži i veseliji, a, uz stol prepun različitih gastro delicija, upravo je zajednička sinergija ono što ovaj događaj čini posebnim. Uz prebogatu ponudu zahvaljujući kojoj nitko iz Velike neće otići ni gladan ni žedan, potvrdit će to i koncert Slavonskih lola, jednog od naših ponajboljih tamburaških sastava, uz koji ćemo se, siguran sam, dobro zabaviti do dugo u noć. Dodajmo tome i raskošnu enološku ponudu, jer ipak smo u vinorodnom kraju, dijelu Kutjevačkog vinogorja, kao i niz “vanjskih” popratnih sadržaja i eto razloga da nam se pridružite.”, rekao je direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk Tomislav Galić.

Uz više nego dobru atmosferu uz Slavonske lole fešta je dugo potrajala.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek