Požega.eu

Nešto novo u Kutjevu: “Noć otvorenih podruma”, petak, 12.siječnja od 16 do 21 sat

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Nešto novo u Kutjevu: “Noć otvorenih podruma”, petak, 12.siječnja od 16 do 21 sat Požega.eu | Nešto novo u Kutjevu: “Noć otvorenih podruma”, petak, 12.siječnja od 16 do 21 sat

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

KUTJEVO - Noć otvorenih vinskih podruma u Kutjevu prilika je za mnoge ljubitelje vinske kapljice, koja je sve prepoznatljiva u Hrvatskoj, ali i u svijetu,da se pobliže upoznaju kako se ona proizvede za koju svaki vinar ima svoju tajnu. 

O tome i svim drugim zanimljivostima i vinskim čarima, u suradnji s kutjevačkim vinarima, Turističkom zajednicom grada Kutjeva prilika će biti razgovarati na pomalo zanimljivoj manifestaciji “Noć otvorenih podruma” koja će se održati 12. siječnja kada će se omogućit svim ljubiteljima vina i gostima da obiđu najatraktivnije kutjevačke podrume te otkriju njihove vinske priče. Podrumi će biti otvoreni od 16,00 do 21,00 sat.

Noć otvorenih podruma na prigodan način uvod je u kutjevačko Vincelovo koje će se ove godine održati 20. siječnja na Trgu Graševine. Posjetitelje očekuju besplatne degustacije i priče vinara, najavila je voditeljica TZ Grada Kutjeva Jasmina Kukić.

-Bit je upoznati se sa načinom rada podruma i upoznati naše vinare koji stvaraju prestižne kapljice. Ovaj događaj iz godine u godinu ćemo nadograđivati dodatnim turističkim temama i proizvodima te tako pokazati sve ljepote kutjevačkih podruma i privući sve više posjetitelja - rekla je Kukić. Više detalja i popis podruma potražite OVDJE.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.