Neregistrirani Golf “uredno” parkiran uz samu državnu cestu u Dervišagi: Nitko od nadležnih ne reagira na to ruglo!

Autor: D.K.
Ako ste u posljednjih nekoliko ¨mjeseci išli prema Pleternici, zasigurno ste u Dervišagi primijetili “uredno parkiranog” Golfa. Na to su nam se požalili i sami mještani ovog kraja, ali i vozači koji ovom dionicom svakodnevno prolaze.
 
Naime, u neposrednoj blizini seoskog groblja, tek metar od državne ceste, već nekoliko mjeseci stoji Golf karavana bez registarskih pločica. Niti tko dolazi po njega niti tko išta poduzima. Kako je riječ o cesti koja je pod upravljanjem Hrvatskih cesta za pretpostaviti je da i brigu o samom pojasu uz cestu vodi upravo ta državna tvrtka.
 
– Taj auto tu stoji mjesecima. Mislili smo da je netko ostao u kvaru pa će doći po njega šlep službom, ali evo već prolazi više od tri mjeseca, možda i više, nitko se ne pojavljuje da ga odveze. Očito nekome i nije baš stalo do krntije, a nama u selu je to samo ruglo – kažu nam mještani koje smo zatekli u obilasku grobova najmilijih oko blagdana Svih Svetih.
 
I od tada je prošlo već deset dana, a parkirani Golf još uvijek nije maknut. Da kojim slučajem vi ostavite tako parkiran automobil na zelenoj površini ispred svoje kuće, već bi vam odavno komunalni redar pokucao na vrata. Ima li tu nadležnost grad Požega da nešto po tome poduzme? U tom smislu šaljemo novinarski upit i zatražiti reakciju na to. 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot