(Ne)odgovornost službenika komunalnog odjela grada Požege u ovom i niz drugih primjera: Mjesecima tabla s natpisom na zemlji uz rub kolnika [FOTO]

Autor: D.K.

Mjesecima na zemlji, asfaltu, uz rub nogostupa odnosno kolnika tabla s natpisom mjesta Vidovci, prigradskog naselja u koje se ulazi i “za čudo” postoji. Znaju to Požežani ali ne i oni koji po prvi puta dolaze u Zlatnu dolinu krećući se prometnicom i odlaze negdje dalje neznajući kroz koje su mjesto prošli jer natpisa nema. Nalazeći se na zemlji za još koji dan tabla će biti pokrivena lišćem, a kasnije i snijegom i ode ona u zaborav.
Sve je to u nadležnosti grada Požege i tamošnjih službenika iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti kojemu je na čelu pročelnica Andreja Menđel. Nitko ništa po tom pitanju ne poduzima iako na dnevnoj bazi po nekoliko puta prođu vozilom tik uz tablu koja je na zemlji. Zbog čega bi nešto radili i korisno napravili, nekome dali nalog da se tabla ponovno stavi gdje joj je i mjesto Plaća redovito dolazi i sjeda na račune kako pročelnice tako i gradskih službenika, a komunalne probleme neka rješava netko drugi. Čestitamo im na tome.
Možda će netko reagirati i ipak po nečihem nalogu, možda gradonačelnika, odraditi postavljanje table koju je netko (ne)namjerno otkinuo o bacio gdje joj u svakom slučaju nije mjesto.
Što bi rekao jedan naš političar živi bili pa vidjeli!

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot