Nemar i neodgovornost administrativnog osoblja ili nekog drugog u gradu Kutjevu!?

Autor: D.K.

KUTJEVO – Novi saziv Gradskog vijeća grada Kutjeva izabran je na lokalnim izborima 21.svibnja 2017. godine. Ako malo bolje pogledamo web stranicu grada Kutjeva na njima se ne mogu naći imena onih (novih) vijećnika koji su izabrani i obnašaju tu dužnost gotovo deset mjeseci.

Popis vijećnika iz bivšeg saziva koji se još uvijek nalazi na web stranici grada Kutjeva

Na web stranici koja je javno dostupna nalazi se popis gradskih vijećnika starog saziva Gradskog vijeća kojima je na čelu bila predsjednica Josipa Miličević.

Radi li se tu o nemaru ili neodgovornosti administrativnog osoblja ili nekog drugog pokušat ćemo doći do te informacije. U svakom slučaju ne može se prihvatiti nikakvo opravdanje za taj propust pod izlikom “nismo uspjeli izvršiti tu promjenu zbog ogromnih drugih obveza”.

Prioriteti se trebaju znati i pripadajuće radne obveze za koje se uredno prima plaća koju redovito osigurava aktualni gradonačelnik Josip Budimir kojemu je trebalo izvjesnog vremena da ustabili proračun i sanira višemilijunsko dugovanje.

Uvjereni smo da će se potrebite promjene na web stranici izvršiti i da će u buduće biti više odgovornost u tom smislu jer i Zakon o pravu na pristup informacijama između ostalog u čl. 10 propisuje kako su tijela javne vlasti obvezna na internetskim stranicama na lako pretraživ način i u strojno čitljivom obliku objavljivati informacije o unutarnjem ustrojstvu tijela javne vlasti, s imenima čelnika tijela i voditelja ustrojstvenih jedinica i njihovim podacima za kontakt.

Živi bili pa vidjeli koliko će dugo trebati da se izvrše potrebite promjene.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88