Neki se u HDZ-u još uvijek nadaju da će biti kandidati za zamjenike, a oporbene stranke i nezavisne liste sve skrivaju kao zmija noge….jer ne mogu usuglasiti imena!

Autor: D.K.

Samo su službeno potvrđeni neki kandidati iz redova HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji koji će se boriti za izvršnu vlast. Antonija Jozić i službeno je predstavljena kao kandidatkinja za požeško-slavonsku županicu, prof.dr.sc. Željko Glavić kandidat za požeškog gradonačelnika te Marija Šarić kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice.

Iako će svi oni imati i po jednog zamjenika njihova imena još uvijek nisu javnosti službeno potvrđena. Nagađanja među građanima idu upravo u onom pravcu kako je to već i odlučeno na tijelima stranke, a neki ulijevaju lažnu nadu da će biti kandidati za zamjenike i ostati u svojim udobnim foteljama ali će biti jako razočarani jer im se plan neće ostvariti koliko god oni to htjeli, pokušavajući pritiske s više strana na razne načine. Neki, pokušavajući ostati na bilo kakvoj čelnoj poziciji idu do te mjere da potajice okreću leđa svojim kolegama, dojučerašnjim bliskim suradnicima s kojima su žarili i palili gotovo jedno desetljeće, a sada bi htjeli da se sve to zaboravi kao i brojni još uvijek (ne)dokazani marifetluci vezani za njihova imena i prljave rabote.

Što se tiče druge po redu oporbene stranke SDP-a njihov službeni kandidat u Požeštini poznat je samo za gradonačelnika Požege u osobi Mitra Obradovića kojemu će biti kandidat za zamjenika dr.sc. Dinko Zima. Službenog kandidata za požeško-slavonskog župana i njegovog zamjenika još nisu istakli iako se spominje ime Luke Samardžije i za sada nikog više.

MOST, Domovinski pokret i neke nezavisne liste nikako da usuglase način izlaska na lokalne izbore, zajedno, svatko za sebe ili na neki drugi način. Jedino što se spominju imena za grad Pleternicu gdje bi kandidatkinja za gradonačelnicu bila dr.sc. Mirela Mezak, a za zamjenika Hrvoje Galić koji se okušao već u izborima aktualnog saziva, ali kako kandidat za gradonačelnika u čemu nije uspio.

U svakom slučaju do kraja ovog tjedna, najkasnije početkom narednog više ćemo znati tko će sve u utrke za udobne fotelje u izvršnoj vlasti.  

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88