Nekadašnji svirač i poznati gastro-majstor Josip Joka Biljanić snimio prvu pjesmu, a govori o njegovom burnom životu

Autor: Jelenko Topić

Stihove poznatog stihoklepca Branimira Mikića, Požežanina, koji živi i radi kao šumar u Lici uglazbio je i aranžirao skladatelj Alen Mozer. Tako je nastala pjesma pod nazivom Stara bekrija koja je snimljena u Mozerovom tonskom studiju u Novoj Gradiški, a otpjevao ju je Josip Joka biljanić iz Novog Sela, dugogodišnji svirač, ali i poznati gastro majstor ovog kraja, pogotovo u objektu Zlatni Lug.  Svirao je najduže u grupi Trag, no i u niz drugih skupina požeškog kraja.

-To je priča o njegovom burnom životu i brojnim zanimljivostima iz mladosti – otkrio nam je Alen Mozer. Riječ je o tamburaškoj pjesmi koja dobro zvuči i mnogi će je rado poslušati.

Prijatelji koji su pomogli snimanje pjesme su Vinarija Pavić, Zlatni Lug, Servis Manac, Vinarija Soldo, OPG Trpčić, Disco klub Saloon, OPG Vlahović i mnogi drugi. Joka ih je okupio i počastio, naravno u Zlatnom Lugu, te se zahvalio na potpori pri snimanju pjesme.

Najavili su uz potporu još jednog Vetovčana Tihomira Ivčetića snimanje video spota tako da će pjesma ugledati svjetlo dana na Youtube i drugim društvenim mrežama. Očekivanja su da će je uskoro zavrtiti radio-postaje pogotovo u požeškom kraju, a i televizije kada bude zgotovljen video spot.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek