Nekadašnji član HOS-a, HSP-a i županijski čelnik HDSSB-a dr. Dražen Đurović veliko pojačanje stranci Miroslava Škore – posebice za Požeštinu i Požeško-slavonsku županiju!!!

Autor: D.K.

Miroslav Škoro sutra, u subotu, 29.veljače 2020. godine u zagrebačkom Hotelu Panorama osniva stranku. Portal telegram.hr piše kako se o imenu stranke još uvijek nagađa, a prema posljednjim informacijama, koje se dijele po Facebook grupama njegovih pristaša, zvat će se Hrvatski domovinski pokret Miroslav Škoro.

Između ostalih imena koji bi trebali biti u vrhu Škorine stranke spominje se i dr. Dražen Đurović, požeški kirurg, još uvijek s adresom i mjestom rada u Požegi, bivši zastupnik u Hrvatskom saboru iz redova HDSSB-a u kojoj je bio kao čelnik te stranke za Požeško-slavonsku županiju. Što je u svom mandatu dr. Đurović napravio dok je bio čelnik HDSSB-a teško je reći. Poznato je da se izborio za mandat u Hrvatskom saboru te da je ostavio veliki (ne)red u HDSSB-u i podjele među članovima.

Dr. Đurović je kako doznajemo bio i član HOS-a te HSP-a. Prema svemu sudeći potpisat će još jednu pristupnicu za ulazak u još jednu i to novu političku stranku, a što će zapravo on kao osoba Škorinoj stranci moći donijeti i koji će tim ljudi oko sebe okupiti teško je reći.

Nekoliko bivših bliskih političkih suradnika dr. Đurovića, s kojima smo razgovarali, ostali su zatečeni informacijom da on dobiva mandat da predstavlja stranku Miroslava Škore u Požeštini i Požeško-slavonskoj županiji. Jedan je prokomentirao da tu priliku dobiva isključivo radi toga jer je rođak Krešimiru Bubalu, bivšem gradonačelniku Osijeka koji će biti među čelnim ljudima u stranci Miroslava Škore.

U svakom slučaju bit će zanimljivo pratiti razvoj događanja i osnivanje stranke Miroslava Škore za Požeško-slavonsku županiju.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88