Neferović pohvalio suradnju s medijima, te prozvao pojedince koji si pripisuju ono za što nisu zaslužni

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA -Zadovoljstvo mi je  i zahvaliti se na suradnji  u protekloj godini s vjerom da ćemo i ovo razdoblje u idućih šest mjeseci, koji će vjerojatno biti dinamično, na obostrano zadovoljstvo, korektno ali i na zadovoljstvo naših građana, posebice kada je riječ o pravovremenoj informaciji, na obostrano zadovoljstvo odraditi – istakao je  u pozdravnoj riječi na tradicionalnom susretu s novinarima požeških medija na razmeđu dviju godina gradonačelnik Požege Vedran Neferović. Najavio je aktivnosti koje slijede u gradu.

-Radovi na izgradnji dječjeg vrtića počet će u siječnju, čim to dopuste vremenske prilike. Vrtić nije sam po sebi investicija koja će pomoći u kvalitetnijem vođenju brige o djeci nego za sobom povlači i investiranje na području bivše lokacije vrtića gdje je planirana izgradnja parkirališnog prostora veličine 3000 četvornih metara u što je obuhvaćena kupovina još jedne zemljišne čestice- kazao je u nastavku Neferović dodavši da su aktivnosti u prvom tromjesečju većinom vezane uz slanje dokumentacije za projekte koji  su pripremljeni izrazivši nadam da neće biti usporavanja kao što je to bilo u proteklom periodu, a slijede radovi niskogradnje i  rješavanje problematike ulica Dragutina Tadijanovića, Kralja Krešimira, Županijske ulice, Janka Matka i Franje Thauzyja.

Na upit novinara o gradnji Poduzetničke zone gradonačelnik je rekao da se radi na rješavanju okrupnjavanja zemljišta i upozorio da si pojedinci uzimaju za pravo govoriti o tome iako  nemaju potpunu informaciju o stvarnom stanju. Dodao je kako olako ocjenjuju da je sve gotovo te si pripisuju ono za što nisu zaslužni.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: