Nedjeljna vožnja umalo završila kobno: Motociklista se izravno sudario sa osobnim automobilom /FOTO/

Autor: Požega.EU

GRADIŠTE – Današnja vožnja slavonskobrodskog motociklista umalo je završila kobno. Naime, malo prije 17 sati na državnoj cesti, na Krndiji, između Gradišta i Našica, došlo je do izravnog sudara motora i osobnog vozila slovenskih registarskih oznaka.

Kako neslužbeno doznajemo motociklista se kretao iz pravca Gradišta prema Našicama. Na prvim je zavojima prešao na suprotni kolnički trak, a u susret mu je u tom trenutku dolazilo osobno vozilo marke Peugot te je došlo do izravnog sudara. Navodno su se putnici u Peugeotu vraćali kući u Sloveniju nakon posjete rodbini u Našicama.

Prema riječima očevidaca motociklista je od siline udarca preletio preko automobila iza kojeg je pao na tlo. Motor je doslovce puknuo na pola, a uništen je i prednji dio Peugota.

Vozaču motora je na mjestu nesreće pružena prva liječnička pomoć. Nakon kraćeg liječničkog pregleda vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u požešku bolnicu.

Neslužbeno doznajemo da mu je slomljena noga te da je gubio svijest. O kakvim se točno ozljedama radi bit će poznato nakon specijalističkog liječničkog pregleda.

Dovršetkom policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće.

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot