Nedjeljna vožnja umalo završila kobno: Motociklista se izravno sudario sa osobnim automobilom /FOTO/

Autor: Požega Portal

GRADIŠTE – Današnja vožnja slavonskobrodskog motociklista umalo je završila kobno. Naime, malo prije 17 sati na državnoj cesti, na Krndiji, između Gradišta i Našica, došlo je do izravnog sudara motora i osobnog vozila slovenskih registarskih oznaka.

Kako neslužbeno doznajemo motociklista se kretao iz pravca Gradišta prema Našicama. Na prvim je zavojima prešao na suprotni kolnički trak, a u susret mu je u tom trenutku dolazilo osobno vozilo marke Peugot te je došlo do izravnog sudara. Navodno su se putnici u Peugeotu vraćali kući u Sloveniju nakon posjete rodbini u Našicama.

Prema riječima očevidaca motociklista je od siline udarca preletio preko automobila iza kojeg je pao na tlo. Motor je doslovce puknuo na pola, a uništen je i prednji dio Peugota.

Vozaču motora je na mjestu nesreće pružena prva liječnička pomoć. Nakon kraćeg liječničkog pregleda vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u požešku bolnicu.

Neslužbeno doznajemo da mu je slomljena noga te da je gubio svijest. O kakvim se točno ozljedama radi bit će poznato nakon specijalističkog liječničkog pregleda.

Dovršetkom policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće.

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: