Nedjelja 6.studenog u 14 sati: Humanitarna utakmica za pomoć obitelji Nikolić iz Brodskog Drenovca

BRODSKI DRENOVAC – U nedjelju , 6. studenog s početkom u 14 sati na stadionu Hrvatskih vitezova u Drenovcu, odigrati će se humanitarna nogometna utakmica između NK Hrvatskog dragovoljca i nogometne ekipe humanista Valis aurea, pod vodstvom Pere Živkovića.

Organizator ove plemenite geste je uprava, igrači i članovi drenovačkog županijskog nogometnog drugoligaša, a razlog je, pomoć obitelji prvotimca dragovoljaca, Pave Nikolića, u čijoj je kući nedavno eksplodirao televizor koji je prouzročio požar nakon kojeg je nastala velika materijalna šteta.

Uprava NK Hrvatskog dragovoljca na čelu s predsjednikom Ivom Matoševićem i trenerom prve momčadi, Markom Vidakušićem, poziva sve ljubitelje nogometne igre i ljude dobre volje iz Drenovca i šireg pleterničkog kraja, da dođu na utakmicu i da kupnjom ulaznice po cijeni od 10 kuna (jedan posjetitelj može kupiti više ulaznica) pomognu obitelji Pave Nikolića. Uz iznos koji se prikupi prodajom ulaznica biti će pridodani i ostali financijski prihodi,  koji se drugim načinima ostvare i prikupe prilikom okupljanja na utakmici.

Ako se prisjetimo nekoliko izreka, kako je lakše pomoć davati nego primati i da se u potrebi prepoznaju prijatelji i dobri ljudi razlog je više doći podržati i popratiti ovu akciju i biti sudionik nečega dobrog.

0 Comment