Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ne propustite veliki koncert Harisa Džinovića u Kutjevu: Subota, 3.lipnja u 20 sati

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ne propustite veliki koncert Harisa Džinovića u Kutjevu: Subota, 3.lipnja u 20 sati Požega.eu | Ne propustite veliki koncert Harisa Džinovića u Kutjevu: Subota, 3.lipnja u 20 sati

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U sklopu Festivala graševine u Kutjevu, koji će se održati u subotu, 3. lipnja 2023. godine poznati pjevač narodne glazbe Haris Džinović od 20 sati održat će koncert na jedinstvenim Trgu graševine u Kutjevu.

Koncertu Harisa Džinovića od 17 sati prethodit će eno-gastro sajam, gdje će posjetitelji moći kušati najbolje delicije i vina iz regije prije kojeg će se trčati vinski maraton, gdje će sudionici pokazati koliko vina mogu konzumirati.

Još jedno jedinstvena zanimljivost biti će u Kutjevu toga dana. U 17:30 sati bit će organizirana i dječja utrka traktora, a sat vremena kasnije kao novitet ove godine bit će održana i vinska alka, koja će zasigurno privući mnoge posjetitelje.

U svakom slučaju isplati se odvojiti subotnje poslijepodnevno vrijeme i prisustvovati organiziranim manifestacijama u gradu Kutjevu, prijestolnici graševine.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.