Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

NATJECANJE RIBOLOVACA BRESTOVCA: Pobjednik Stjepan Grgić ispred Darka Markanjevića i Ive Rodića, a najmlađi sudionik je Mihael Jekić

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: ŠRU Klen Brestovac

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: ŠRU Klen Brestovac

Tradicionalno sedmo društveno natjecanje Športsko-ribolovne udruge Klen iz Brestovca na njihovom je ribnjaku okupilo 23 ribolovca u ulovu ribe udicom na plovak.

Potporu radu Udruge konstantno daje Općina brestovac, a sponzori ovog natjecanja su bili Agronom, tvrtka Grafo I, te požeška prodavaonica Jelen – lov i ribolov Borisa Janića.


Sudionike je pozdravio zahvaljujući im na odazivu predsjednik klena Ivica Đurčević koji je prvoplasiranom uručio prijelazni pehar, drugo i treće plasiranom medalje, a svi su dobili nagrade u ribičkoj opremi i potrepštinama.


Pobjednik je Stjepan Grgić Štefo iz Jaguplija sa ulovom 6,965 kilograma ribe, drugi je Darko Markanjević iz Daranovaca sa 5,497, a treći Ivo Rodić iz Nurkovca sa 3,680 kilograma ulovljene ribe. Četvrto mjesto je osvojio veteran Dragutin Blažičević, a peto mjesto desetogodišnji mladi lav i uzdanica našeg društva Mihael Jekić, najmlađi sudionik natjecanja.


Utješne nagrade i poklone su dobili svi sudionici, a natjecanju su nazočili Tomo Vrhovac i Tomislav Čočić, predsjednik i potpredsjednik Općinskog vijeća Brestovca.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo