„Za našu Požegu“: Netko nekome šalje političku poruku ili nešto sprema?

Autor: DK

POŽEGA – Parlamentarni izbori su iza nas. Pomalo već umorni građani, kako već sada stvari stoje, neće biti mirni niti u predstojećem vremenu od političara, političkih poruka i raznih (ne)realnih obećanja kojih je bilo u proteklom predizbornom razdoblju. 

 

Pred nama su lokalni izbori, ali tek u svibnju naredne godine, a prema svemu sudeći „netko“ je već počeo djelovati na političkom planu i lagano pripremati teren za osvajanje.

 

Ovih je dana osvanula zanimljiva poruka na panou u požeškoj ulici Matice hrvatske i to sa znakovitim natpisom „Za našu Požegu“.

 

Tko s time nešto želi poručiti? Koja se poruka iza toga krije? Da li neki aktualni političar ili netko tko se želi početi baviti politikom. Za sada je teško bilo što reći ali namjera je potpuno jasna.

Postavlja se pitanje tko to plaća i s čijim novcem jer nas ne bi iznenadilo da se to plaća iz nekog proračuna i to najvjerojatnije skriveno nekom drugom uslugom tako da ispada da se ne plaća čisti politički marketing! Živi bili pa vidjeli jer možda se i ova rabota otkrije u predizbornoj kampanji kada u pravilu dobar dio prljavog rublja htio to netko ili ne ugleda svjetlo dana?!

 

U razgovoru s našim sugrađanima kojima smo spomenuli ovu pojavu pojedini nam od njih govore da možda neki još uvijek politički anonimus planira uploviti u političke vode i prekinuti požeška politička nadmudrivanja i prepucavanja bilo da se radi o onima unutarstranačkim ili pak između lijevih i desnih, a moguće je i s nekim već do sada viđenim političkim opcijama.

 

Lako je moguće da netko želi iskoristiti priliku i pobrkati uzavrele odnose ne požeškoj političkoj sceni. Iako je HDZ polučio dobre rezultate u gradu Požegi to „nekoga“ ne obeshrabruje jer i on vidi svoju priliku. Što će se u konačnici desiti i kada će se otvoriti pandorina kutija teško je predvidjeti, ali da netko nešto ozbiljno i temeljito sprema sedam mjeseci prije lokalnih izbora evidentno je i vidljivo čak i iz zrakomlata?!

 

Dobri poznavatelji požeških političkih prilika smatraju da se radi o nekoj novoj ili staroj Nezavisnoj listi koja će vjerojatno nositi ime sa ove poruke. No, vrijeme pred nama, osobito početak 2017. godine zasigurno će dati odgovore na ova pitanja. Do tada sugrađane može zabavljati ova i slične poruke koje će možda uslijediti na jambo plakatima, tarabama ili pročeljima objekata.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: