Nastradao mladić: “Udarac je bio toliko jak da se auto okretao u zraku” /FOTO/

Autor: D.K.

blankALILOVCI – Teška prometna nesreća dogodila oko 1,30 na cesti Kaptol – Požega. U nesreći je nastradao mladić star 24 godine. Iz Kaptola se automobilom Golf III, požeških registarskih oznaka kretao prema Požegi. Na izlazu iz Alilovaca je iz još neutvrđenih razloga udario u “ćupriju”.

blank– Letio je zrakom. Udarac je bio toliko jak da se auto više puta okrenuo u zraku. Dolaskom do jarka auto se prevrtao i zaustavio se pored drveta. Bio je sam u automobilu – prepričava mještanin koji je, kaže nam, čuvši udarac odmah istrčao iz kuće.

blankNastradali mladić stanuje nedaleko mjesta nesreće, na ulazu u selo Alilovci i navodno se vraćao iz Velike gdje je bio s društvom. Pretpostavlja se da je zaspao za volanom.
Hitna pomoć ga je prevezla u požešku bolnicu.

blank– Bio je pri svijesti, čak je nešto i govorio, ali bojim se da su ozljede teške. Žalio se na jake bolove u ruci, najvjerojatnije da je slomio ruku. Znate koliko je udarac jak bio kad je iz automobila sve poispadalo van – dodaje naš sugovornik. Automobil je u potpunosti razbijen i gotovo da nema dijela koji nije udaren.

Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznati detalji i okolnosti koje su prethodile samoj nesreći. Neslužbeno doznajemo da stradali mladić ima potres mozga i prijelom podlaktice.

blank blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića