Nastavljaju se ulaganja u sportske objekte

Autor: DK

POŽEGA – Započeli su radovi na Gradskoj kuglani i to na uređivanju pročelja, krovišta i otvorima zbog dotrajalosti stolarije ukupne vrijednosti preko 800 tisuća kuna sa PDV-om.

Danas su gradilište obišli gradonačelnik Požege Vedran Neferović i njegov zamjenik Mario Pilon te novinare izvijestili o tijeku radova.

U drugoj fazi se planira postavljanje modernije i kvalitetnije rasvjete za što će grad trebati izdvojiti dodatna financijska sredstva, cca 150 tisuća kuna.

-Godine ne ulaganja u sportske objekte su rezultirale da imamo ovakve objekte kakve imamo. S današnjim danom će bit imenovan direktor Ustanove sportski objekti Goran Ribičić kao vršitelj dužnosti, a na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća će biti pojašnjeni članovi Upravnog vijeća i nadam se da je to jedan o važnijih poteza da bi sva sportska infrastruktura bila u gradu na onoj razini koja je potrebna – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

Što se tiče bazena donijet će se konačna odluka kada se razmotre prijedlozi a očekuje se i dolazak proizvođača bazenske tehnike i opreme iz Italije koji bi također trebali dati prijedlog viđenja što i kako sa bazenima. U ovoj sezoni će bazeni ostati u obliku u kojem su i do sada bili u funkciji a za daljnji period očekuje se konkretnije rješenje.

 

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.