Požega.eu

Nastavlja se stabilno i sunčano vrijeme, temperature idu i do 30°C

PRIJE 1 GODINU
LEON TOMIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Nastavlja se stabilno i sunčano vrijeme, temperature idu i do 30°C Požega.eu | Nastavlja se stabilno i sunčano vrijeme, temperature idu i do 30°C

PRIJE 1 GODINU
LEON TOMIĆ

Nakon što smo proteklih dana imali uglavnom sunčano i toplo vrijeme uz česte nestabilnosti koje su uzrokovale pljuskove praćene grmljavinom, idućih dana još stabilnije vrijeme uz vrlo visoke temperature zraka koje će ponegdje dosegnuti i nestvarnih 30°C.

Tako nas već danas očekuje djelomično sunčano vrijeme uz povremeni vjetar jugoistočnih smjerova. Maksimalna temperatura zraka dosezati će i vrlo toplih 25°C, tijekom popodneva moguće je nešto više oblaka, ali kiše i pljuskova ne bi trebalo biti.

U četvrtak već od jutra toplo, uz potpuno vedro nebo. Samo jutro će nagovijestiti da nas očekuje jedan vrući dan kojeg se ni ljeto ne bi posramilo. Dnevni maksimumi će dosezati i nevjerojatnih 30°C uz lagani jugoistočnjak.

Tijekom petka vrijeme slično kao i u četvrtak uz visok postotak vlage, temperature također jako blizu 30°C, dok će prema kraju dana naoblaka rasti a u noći na subotu možemo očekivati i pokoju kap kiše.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo