NASTAVAK TRADICIJE: Priprema se objava „Požeškog pučkog kalendara“ za 2020. godinu

Autor: DK

Nastavlja se požeška tradicija na razmeđu dviju kalendarskih godina. Kao i prethodnih 27 godina i ove godine početkom prosinca nakladnik Udruga za glazbu i pisanu riječ „Pan press“ iz Požege objaviti će svoje tradicionalno izdanje „Požeški pučki kalendar“ i to za slijedeću 2020. godinu.

Naklada će mu biti 1500 primjeraka, a obilovat će nizom zanimljivih sadržaja za brojno čitateljstvo. Imajući u vidu bogatstvo sadržaja, te grafički izgled kalendara on je zasigurno dobar poklon zaposlenicima, poslovnim partnerima, prijateljima i rođacima pred Božićne i novogodišnje blagdane. Osim otkupa ove publikacije ona će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Tiska“ i tiskovina širom Požeške kotline.

-To izdanje na više od 200 stranica praktično za oglašavanje svih proizvoda i usluga očekuje se potpora jedinica lokalne i regionalne samouprave i sponzora kako bi kalendar opstao jer je poznato da se on na taj način samofinancira – kaže dugogodišnji urednik Požeškog pučkog kalendara“ Jelenko Topić.

On dodaje da će i ove godine biti objavljeno dosta povijesnih sadržaja, ali i aktualnih tema iz gospodarskog, kulturnog i društvenog života požeškog kraja, a autori će i ove godine biti poznati povjesničari, novinari, kulturni djelatnici i stručnjaci iz raznih oblasti.

Isti ovaj urednik prvi kalendar je uredio i objavio 1993. godine, novo izdanje biti će 28. po redu, a Požega je prepoznatljiva po „Požeškom pučkom kalendaru“ na širim prostorima jer ga svake godine rado zatraže čitatelji u Zagrebu i drugim krajevima naše države, kao i u inozemstvu gdje žive ljudi iz ovoga kraja.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: