Našički “Stravianae band” u TV Supertonu

POŽEGA Sve popularniji glazbeni sastav “Stravianae band” iz Našica, poznat po nastupima na priredbama i svadbama u našičkom, đakovačkom, osječkom i valpovalčkom kraja gostovali su u Požegi gdje su u objektima “Zlatnog luga” u Donjim Emovcima snimili dvosatni program TV Supertona.

Emisija će biti na programu PTV na Max tv kanal 504 ili putem interneta u ponedjeljak 27. listopada od 20.35 sati, te reprizno u subotu 1. studenog od 21 sat. Idućeg tjedna taj TV Superton bit će postavljen na internet, kao i video brojevi nastupa “Stravianae banda” u emisiji.

Šest vrsnih i veselih svirača će više od 30 popularnih pjesama počevši od slavonskih i narodnih, pa do onih modernijeg zvuka kao što su skladbe Prljavog kazališta, Željka Joksimovića, Kumova, grupe Sars i drugih.

Damir Silađi, gitarista “Straviana banda” među kojima su i dva glazbenika iz požeškog kraja najavio je ulazak sastava u tonski studio “Hard work” u Požegi gdje će snimiti nekoliko autorskih pjesama kao početak priprema za izdavanje vlastitog albuma, te kasnije i video spotova, a očekuje se uskoro i njihov nastup u ovom kraju.

0 Comment

Send a Comment