Naš Lojza – najbolji pjevač među političarima: Tomaševića najviše vole u Čaglinu i Kutjevu

POŽEGA – Iako još nisu službeno potvrđeni rezultati, i ovi privremeni puno toga govore. Analizirali smo potporu birača koju je u gradovima i općinama dobio Alojz Tomašević, novi (stari) župan. Neki će reći omiljen gdje god da dođe, srdačan u susretima, kako s onim najmlađima tako i sa starijim generacijama. Vole ga i jer je uvijek optimističan, a “naš Lojza” je zasigurno i najbolji pjevač među političarima…..ili barem najstrastveniji.

Da je tako i da ga građani cijene govori i potpora koju je dobio od njih. Najveću je potporu kao kandidat za župana, izražavajući u postocima, dobio na području općine Čaglin, 65,04 posto i grada Kutjeva 64,75 posto. Skoro ništa manju potporu uživa i na području općine Brestovac gdje je Tomašević dobio 62,96 posto glasova dok su mu birači u kaptolačkoj općini dali 62,26 posto.  Nije ni općina Velika zakazala u davanju potpore Alojzu Tomaševiću kao kanidatu za župana, gdje je dobio 57,60 posto, a nešto manje je dobio na području grada Pleternice 54,49 posto. Na području općine Jakšić Tomašević je dobio potporu 52,31 posto dok je gledajući na sve druge gradove i općine u Požeštini najmanju potporu dobio na području grada Požega 47,37 posto.

Iako je Alojz Tomašević, kao umirovljeni general imao dva protukandidata, umirovljenog brigadira Željka Samardžiju i Željka Kalića moglo se i očekivati da će u konačnici pobjednik ipak biti general.

-To su prije svega moji ratni prijatelji, ali general je pobijedio – prokomentirao je uz osmijeh Tomašević.

Kako je prokomentirao lokalne izbore stari novi župan možete vidjeti i poslušati.

0 Comment