Požega.eu

Naš Lojza - najbolji pjevač među političarima: Tomaševića najviše vole u Čaglinu i Kutjevu

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.POŽEGA - Iako još nisu službeno potvrđeni rezultati, i ovi privremeni puno toga govore. Analizirali smo potporu birača koju je u gradovima i općinama dobio Alojz Tomašević, novi (stari) župan. Neki će reći omiljen gdje god da dođe, srdačan u susretima, kako s onim najmlađima tako i sa starijim generacijama. Vole ga i jer je uvijek optimističan, a "naš Lojza" je zasigurno i najbolji pjevač među političarima.....ili barem najstrastveniji.

Da je tako i da ga građani cijene govori i potpora koju je dobio od njih. Najveću je potporu kao kandidat za župana, izražavajući u postocima, dobio na području općine Čaglin, 65,04 posto i grada Kutjeva 64,75 posto. Skoro ništa manju potporu uživa i na području općine Brestovac gdje je Tomašević dobio 62,96 posto glasova dok su mu birači u kaptolačkoj općini dali 62,26 posto.  Nije ni općina Velika zakazala u davanju potpore Alojzu Tomaševiću kao kanidatu za župana, gdje je dobio 57,60 posto, a nešto manje je dobio na području grada Pleternice 54,49 posto. Na području općine Jakšić Tomašević je dobio potporu 52,31 posto dok je gledajući na sve druge gradove i općine u Požeštini najmanju potporu dobio na području grada Požega 47,37 posto.

Iako je Alojz Tomašević, kao umirovljeni general imao dva protukandidata, umirovljenog brigadira Željka Samardžiju i Željka Kalića moglo se i očekivati da će u konačnici pobjednik ipak biti general.

-To su prije svega moji ratni prijatelji, ali general je pobijedio - prokomentirao je uz osmijeh Tomašević.

Kako je prokomentirao lokalne izbore stari novi župan možete vidjeti i poslušati.

https://youtu.be/9M2TjQXpeWk

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.