Nižu se pobjede požeških džudaša

Autor: Požega.EU

đudaši u beograduPOŽEGA / BEOGRAD – U subotu su, 13. rujna 2014. godine, požeški džudaši sudjelovali na međunarodnom memorijalnom  turniru  Milić Rašović Migo, održanog u Beogradu koji organizirao Judo klub Voždovac iz Beograda , na kojem su ostvarili odlične rezultate.

Na turniru je sudjelovalo 650 džudaša iz 53 kluba i 8 zemalja. Judo klub Judokan iz Požege je bio prisutan sa 7 natjecatelja u dobnim skupinama od 9 do 16 godina i vrati se iz Beograda sa 5 medalja. Prvo  mjesto u svojoj  kategoriji  osvojio je Bruno Vuković dok su druga mjesta osvojili Marta Pamuklić  i Rafel Skeledžić. I treća mjesta su pripali požežanima, Luki Radić i Antoniji Perić. U nadolazećem vikendu požeški džudaši nastupit će na međunaronom judo turniru u Sremskoj Mitrovici na kojem se očekuju zavidni rezultati.

 Judo klub Judokan priprema u velikim je pripremama za svoj tradicionalni međunarodni turnir koji se treba održati početkom idućega mjeseca. Buduči da se požeški judaši odazivaju i odlaze na brojna natjecanja po Hrvatskoj i inozemstvu očekuje se veliki broj natjecatelja za koje će biti spremno pet borilišta.

Organiziranje Međunarodnog turnira prema riječima trenerice Irenke Milobare nije ni malo jednostavno posebice u u sadašnjem trenutku kada se vrlo teško mogu naći sponzori.

-Najveći su problem novci no kako očekujemo potporu Požeškog sportskog saveza vjerujem da će sve biti u redu i da će turnir biti uspješan. Budući da i naši mladi judaši često odlaze na gostovanja gdje ih primaju njihovi vršnjaci vjerujem da će se i kod nas ugodno osjećati svi oni koje očekujemo -ističe Irenka Milobara.

Ove su sezone požeški judaši i više nego uspješno startali. Sudjelovali su i na više međunarodnih turnira gdje su odnijeli brojne medalje.

(Foto: Judo klub Judokan)

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot