Nižu se pobjede požeških džudaša

Autor: Požega Portal

đudaši u beograduPOŽEGA / BEOGRAD – U subotu su, 13. rujna 2014. godine, požeški džudaši sudjelovali na međunarodnom memorijalnom  turniru  Milić Rašović Migo, održanog u Beogradu koji organizirao Judo klub Voždovac iz Beograda , na kojem su ostvarili odlične rezultate.

Na turniru je sudjelovalo 650 džudaša iz 53 kluba i 8 zemalja. Judo klub Judokan iz Požege je bio prisutan sa 7 natjecatelja u dobnim skupinama od 9 do 16 godina i vrati se iz Beograda sa 5 medalja. Prvo  mjesto u svojoj  kategoriji  osvojio je Bruno Vuković dok su druga mjesta osvojili Marta Pamuklić  i Rafel Skeledžić. I treća mjesta su pripali požežanima, Luki Radić i Antoniji Perić. U nadolazećem vikendu požeški džudaši nastupit će na međunaronom judo turniru u Sremskoj Mitrovici na kojem se očekuju zavidni rezultati.

 Judo klub Judokan priprema u velikim je pripremama za svoj tradicionalni međunarodni turnir koji se treba održati početkom idućega mjeseca. Buduči da se požeški judaši odazivaju i odlaze na brojna natjecanja po Hrvatskoj i inozemstvu očekuje se veliki broj natjecatelja za koje će biti spremno pet borilišta.

Organiziranje Međunarodnog turnira prema riječima trenerice Irenke Milobare nije ni malo jednostavno posebice u u sadašnjem trenutku kada se vrlo teško mogu naći sponzori.

-Najveći su problem novci no kako očekujemo potporu Požeškog sportskog saveza vjerujem da će sve biti u redu i da će turnir biti uspješan. Budući da i naši mladi judaši često odlaze na gostovanja gdje ih primaju njihovi vršnjaci vjerujem da će se i kod nas ugodno osjećati svi oni koje očekujemo -ističe Irenka Milobara.

Ove su sezone požeški judaši i više nego uspješno startali. Sudjelovali su i na više međunarodnih turnira gdje su odnijeli brojne medalje.

(Foto: Judo klub Judokan)

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića