Nakon više desetljeća prva vinil ploča u Požegi – Zlatko i prijatelji obnovili svirke iz mladosti

Autor: Jelenko Topić

S ciljem očuvanju pjesama iz svoje mladosti, te zbog nostalgije za tom glazbom i vremenom koje je prohujalo skupina požeških glazbenika obnovila je ono što je nekad svirao požeški sastav Prevelika doza. To je pripremio nekadašnji bubnjar Zlatko Antunović koji je tijekom svoje karijere svirao u  Prevelikoj dozi kao poznatom alternativnom sastavu na širim prostorima.

Prije nekoliko godina snimljen je album Zlatko&Prijatelji pod nazivom Sjećanje sa tri vlastite skladbe koje izvorno izvodila Prevelika doza i to Želim te samo za sebe, Gad i Život je samo jedan za koje su tekst, glazbu i aranžman napisali o Zoran Teodorović, Nino Smolčić, Marko Pavičić, Zlatko Antunović, Vjekoslav Crljen, Ivica Bumba, Željko Romić, Marko Pavičić i  Antunović. Na tom nosaču zvuka su i legendarne pjesme Iron Maidena Run to hills, te Bijelog dugmeta Da sam pekar i Ne spavaj mala moja kroz koje se osjeća prizvuk tih rokerskih vremena.

Sve to je objavljeno na CD-u, a ovih dana i na vinilu tj. LP ploči što je prvi takav uradakNOSTALGIJA KROZ PJESME I ALBUME u Požegi i ovom kraju nakon više od 30 godina! Za autorske pjesme snimljeni su video spotovi.

Za taj zahvat Antunović je okupio ekipu koja je to snimila u tonskom studiju Takt u Vidovcima, a uz njega to su svirali i pjevali Vjekoslav Leikauff, Ivica Bumba, Željko Romić, Marko Pavičić i Nebojša Bencetić.

Specijalni gost na vinilu u pjesmi Gad bio je na klavijaturama Ivan Polić Poznatiji kao John PolIć.

Imajući u vidu da je kolekcionarima zanimljiva nabava vinila evo broja mobitela Zlatka Antunovića kod kojega su mogu dobiti informacije o tome. Možete nazvati broj 0977615416 te se zanimati o kupovini ovog raritetnog i zanimljivog izdanja.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88