Nakon uspješne godine okupili se Trenkovi panduri /FOTO/

Autor: D.K.

Članovi požeške Povijesne postrojbe Trenkovi panduri koristeći predblagdansko vrijeme okupili su se na druženju i božićnom domjenku udruge. Predsjednik udruge Vladimir Potnar je pozdravio nazočne te iznio kratke rezultate  koje su ostvarili u prošlom razdoblju. Tako je istaknuo 638 aktivnosti u našoj zemlji i 32 gostovanja izvan njenih granica. Iako je pandemija korona virusa, udruga je u 2021. ostvarila 26 aktivnosti. Na kraju svog obraćanja,predsjednik udruge je  svim nazočnima čestitao Božić i Novu 2022. godinu. 

Domjenku udruge se pridružio i zamjenik  gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Borislav Miličević, koji je izrazio zadovoljstvo našim radom i predstavljanjem Grada Požege i povijesti koju prezentiramo, posebno izvan granica Republike Hrvatske.

Grad Požega će i dalje davati podršku, te poticati naš rad i zalaganje članova. Pridružio se i nekadašnji član udruge koji živi i radi u SAD, Krunoslav Vranješević. Kako Kruno nikada nije došao iz takve daljine praznih ruku, tako je bilo i ovoga puta. Članovima je na poklon donio ispitano američko cjepivo, originalni američki viski, te su se svi članovi  dragovoljno sa osmijehom na licu, cijepili sa nekoliko doza, a tražila se i koja doza više. Na kraju je predsjednik potnar svima članovima je podijelio božićne poklone. 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek