Nakon osam godina Božidar Terzić prepustio čelno mjesto Draganu Turkalju

Autor: D.K.

Lovačko društvo Sveti Hubert iz Požege, koje okuplja oko 150 matičnih i dvadesetak pridruženih članova, na izbornoj je skupštini, održanoj u objektima Obiteljskog gospodarstva Rožić u Gornjim Emovcima, prihvatilo izvješća o radu kroz proteklo razdoblje, a izabrano je novo čelništvo.

Dva mandata, odnosno osam godina, na čelu tog društva, koje nema vlastito lovište već odlaze loviti kod prijateljskih društava, bio je Božidar Terzić. Novi  je predsjednik Dragan Turkalj, tajnik Vladimir Smoljanović, blagajnica je ostala Anita Tomić, članovi Izvršnog odbora još su Mato Tomašević i Vladimir Budimlić, likvidator je Turkalj, a izabrani su Nadzorni odbor i Stegovni sud.

-Organizirali smo lovove na divlje svinje i fazane u lovištima prijateljskih udruga Vranovac iz Vetova, Vepar iz Kaptola i Papuk iz Biškupaca, streljačka sekcija je nastupila na županijskom natjecanju ostvarivši dobre rezultate, a sudjelovali smo na svim manifestacijama Županijskog lovačkog saveza – kazao je u izvješću o radu kroz protekle godine dotadašnji predsjednik Terzić, a iznijeti su dobri financijski pokazatelji.

Najavljen je nastavak ovakvog rada Svetog Huberta, plan će donijeti Izvršni odbor, a dio aktivnosti će biti usmjeren na rješenje lokacije za upucavanje lovačkog oružja između Gradskih i Crkvenih Vrhovaca na Požeškoj gori.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88