Nakon dvije godine velika koncertna dvorana Glazbene škole Požega ponovno širom otvorila vrata svojim sugrađanima: Večeras svečani završni koncert učenika

Autor: D.K.

U sklopu 52. Dana Glazbene škole Požega u velikoj koncertnoj dvorani škole održan je četvrti, od ukupno sedam, koncerata kojima će se predstaviti profesori i učenici matične škole u Požegi te područnih odjeljenja u Pleternici i Kutjevu. Na taj način Glazbena škola je nakon gotovo dvije godine pandemije ponovno širom otvorila vrata svojim sugrađanima.

Alen Kovačević, ravnatelj Glazbene škole Požega istaknuo je da broj učenika iz godine u godinu raste pa ih je u ovoj školskoj godini 560.

– Sretan sam što nakon dvije godine ponovno možemo održavati koncerte u našoj školi na kojima nastupaju naši nadareni učenici. I ove godine sudjelujemo na brojnim natjecanjima na kojima svake godine nižemo brojne prve nagrade – istaknuo je ravnatelj Alen Kovačević.

Na sinoćnjem su koncertu nastupili Mješoviti zbor, Puhački orkestar, Tamburaški ansambl, komorni sastavi i solisti.

Večeras je u 19,30 sati svečani završni koncert na kojem će nastupiti Mješoviti zbor, Puhački orkestar, Tamburaški nonet, komorni sastavi i solisti uz prijenos uživo putem online streaminga na YouTube kanalu škole ili na Facebook stranici škole.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88