Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Nakon dužeg niza godina ponovno će se u Čaglinu širiti mirisi tradicionalnih pekarskih proizvoda /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Nakon dužeg niza godina ponovno će se u Čaglinu širiti mirisi tradicionalnih pekarskih proizvoda /FOTO/ Požega.eu | Nakon dužeg niza godina ponovno će se u Čaglinu širiti mirisi tradicionalnih pekarskih proizvoda /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Odvažili su se dečki iz čaglinskog kraja i prije dva mjeseca otvorili dvije pekarske radnje u Pleternici gdje su u ponudu stavili tradicionalne proizvide kakvih se po kvaliteti u širem okruženju malo gdje može pronaći.
Iako su današnja vremena teška nemaju straha i odlučili su otvoriti još jednu i to u svom rodnom kraju Čaglinu, gdje takva vrsta same prizvodnje i prodavaonice nedostaje već dugi niz godina.
Svoje znanje koje je sticao kroz 18 godina rada u pekarstvu primijenit će Stjepan Mrva i vratiti ono svome kraju što mu pripada, tradicijski pekarski proizvodi kojima će malo tko moći odoljeti,, kako od samih mještana, a isto tako brojnih prolaznika jer pekara se nalazu u Čaglinu tik uz samu Državnu cestu koja povezuje Slavonski Brod i Našice.
Ono što će novootvorenu pekaru izdvajati od drugih prodavaonica u tom kraju je proizvodnja domaćeg kruha po starom dobrom receptu. Kvalitetnu proizvodnju će im omogućiti najnovija tehnologija s opremom kojom raspolažu. Uz to će praviti najbolje i najtraženije somune, lepinje različita peciva, lisnata tijedta s različitim punjenjima, uvijek svježe bureke…. kako kažu, sve po tajnom receptu kojeg samo oni znaju.
Njihova prednost, kao domaće tradicijske pekare je što će uvijek imati svježe proizvode i neće kao finalni proizvod biti iz zamrznute pripreme. Po tradicionalnim recepturama proizvode koje budu pekli čuvat će se tijekom dana u hladnjaku na 2°C tek toliko da se tijesto ne diže.
Otvaranjem prodavaonice u Čaglinu povećava se i broj zaposlenih u tom obrtu što je također bitno i u današnjem vremenu za svaku pohvalu.

Ne propustite biti vjerni kupac pekarnice Mrvica u Čaglinu koja će raditi radnim danom od 6,30 do 14,30, subotom od 6,30 do 12,30. Nedjeljom i praznikom pekara neće raditi.

Dobro došli u pekaru Mrvica u Čaglinu gdje će vas uvijek dočekati veselo i raspoloženo osoblje.

Foto: Ante KrstanovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo