Najduži stol uz bogatu gastronomsku ponudu i običaje zavičaja, te poznata estradna imena Vanne, Vigora i Slavonskih lola

Autor: Jelenko Topić

Turistička zajednica Zlatni Papuk uputila je poziv na jubilarnu 30. Međunarodnu smotru folklora Čuvajmo običaje zavičaja u Velikoj od petka 27. svibnja do nedjelje 29 svibnja ove godine kada su pripremili izuzetno sadržajan program i bogatu ponudu.

Prvog dana u petak 27. svibnja od 21 sat je koncert Vanne i poznate grupe Vigor. U subotu od 19 sati je poznata gastronomska manifestacija 11. Najduži stol, a od 21 sat koncert Slavonskih lola. Završnog dana 29. svibnja je svečana povorka i nastup kulturno-umjetničkih društava smotre Čuvajmo običaje zavičaja.

-U sklopu smotre folklora održava se i 11. Najduži stol, manifestacija u kojoj će razne specijalitete pripremiti i predstaviti stanovnici, ugostitelji i proizvođači našeg kraja te gosti iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja pod temom priroda i autohtoni proizvodi kao inspiracija u gastronomiji – ističe Timoslav Galić, direktor TZ Zlatni Papuk.

Sudjelovanje u Najdužem stolu moguće je ispunjavanjem Prijavnice koju je do ponedjeljka 23. svibnja potrebno dostaviti Turističkoj zajednici Zlatni Papuk na mail info@zlatni-papuk.hr, odnosno osobno ili poštom na adresu Zvonimirova 1A, 34330 Velika.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek