Najčešći gosti putnici namjernici /FOTO/

Autor: D.M.

Ako u Kutjevo dolazite sa juga ili zapada na raskrižju kod benzinske postaje nailazite na podrum i kušaonicu vina Petra Majetića. Stari je to Kutjevčanin ličkih korijena, blage naravi i dobrog srca. U poslovnom svijetu se okušavao u trgovini, turističkoj djelatnosti i u mnogo čemu drugom, ali uvijek je bio i ostao vinogradar i podrumar čime se i danas bavi.

Zbog lokacije na raskrižju putova najčešći su mu gosti putnici namjernici, koji kušaju poneku čašu i butelju vina ponesu kao suvenir iz Kutjeva.
Uz podrum u koji bi se moglo spremiti pedesetak tisuća litara vina je i kušaonica koja na listi ponude ima graševine nekoliko godišta, rajnski rizling, a od crnih vina merlot. Odličan su to vina odnjegovana marom Pere Majetića iskusnog vinogradara i podrumara. Pitka vina skladnog okusa , a nakon prve imate želju da popije još poneku čašu više.

Pero o prošlim vremenima kada je imao puno prijatelja govori pomalo nostalgično. Sretan je što je uz njega kao i svim prilikama vjerni pratilac ostala supruga Koviljka. Ako navratite u Perinu kušaonicu biti ćete obogaćeni jedim ugodnim iskustvom više i na tome nećete požalitini s njim nazdraviti.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88