Najbolji sportaši među umirovljenicima su Požežani i Brestovčani /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

KAPTOL – Gotovo 200 umirovljenika iz općinskih, mjesnih i gradskih matica umirovljenika sudjelovalo je na 16. Sportskim susretima kojima je domaćin bila općina Kaptol pri čemu su u tom mjestu bila natjecanja u šahu i pikadu dok su u streljaštvu i kuglanju odmjerili snage u požeškim sportskim objektima.

Ukupni pobjednik susreta je Požega, druga je Matica umirovljenika „Orljava“ (Brestovac), te treća ekipa Brestovca. Njima su pripali pehari i priznanja, te medalje najboljim pojedincima. Gledajući po sportovima ekipni pobjednik u kuglanju je Kaptol ispred Brestovca i Požege, zatim u pikadu „Orljava“, Požega i Brestovac, streljaštvu Požega, Brestovac i Velika, te u šahu ekipa Pakrac-Lipik, Jakšić i „Orljava“.

Pojedinačno Vlado Deanović(Kaptol), Darko Zovko(Brestovac) i Milan Vrbanić (Požega) najbolji su u kuglanju, zatim Nada Grgić(Orljava),Kata Gagić(Orljava) i Milka Kosanović(Požega) u pikadu, te Jaroslav Vlastnik,Željko Peternel i Tomo Karavlah(svi Požega) najbolji su pojedinci u streljaštvu.

Prilikom otvaranja susreta nastupio je mješoviti pjevački zbor umirovljenika Kaptola pod vodstvom  Ane Šmitpeter, a u nazočnosti čelnika grada Kutjeva Josipa Budimira, te načelnika jakšićke općine Ivice Kovačevića i čaglinske Dalibora Bardača riječi dobrodošlice uputio je Mile Pavičić, načelnik općine domaćina istakavši da su u Kaptolu održani prvi ovakvi susreti prije 16 godina.

-Ponosan sam što sam s vama jer imato mnogo vesdrine i zadovoljstva okupivši se zbog druženja i natjecanja, a svojim radom ste zavrijedili odmor i uživanje – naglasio je otvarajući ove susrete požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Tijekom druženja nastupio jer glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek