Požega.eu

Najbolje brazde na natjecanju Pere Pilaša, Ivana Ivanike te Zdravka Bičanića

PRIJE 1 GODINU
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Najbolje brazde na natjecanju Pere Pilaša, Ivana Ivanike te Zdravka Bičanića Požega.eu | Najbolje brazde na natjecanju Pere Pilaša, Ivana Ivanike te Zdravka Bičanića

PRIJE 1 GODINU
D.K.

U završnici natjecateljske manifestacije na 18. natjecanju orača Požeško-slavonske županije proglašeni su on najbolji prema ocjeni stručne komisije.

Na natjecanje se odazvalo 11 natjecatelja koji su pokazala svoja umijeća traktorom, plugovima ravnjakom i premetnjaci te tri s konjskim plugom.

Najbolje brazde s plugom ravnjakom imao je i prvo mjesto osvojio Pero Pilaš dok su drugo i treće podijelili Josip Tomašević i Patrik Pilaš.

S plugom premetnjakom najbolji je bio Ivan Ivanika koji je osvoji prvo mjesto dok su drugo i treće zauzeli Marko Banić i Nikola Dorić.

Bila su i tri natjecatelja s konjiskim plugom. Najbolji među njima je bio Zdravko Bičanić kojemu je pripalo prvo mjesto, drugo Mariji Bralić, a treće Igoru Del Vechiju.

Pobjednici na Županijskom natjecanju odmjerit će snage i umijeća na državnom koje se treba održati u Prelogu u listopadu ove godine.

Podsjetimo natjecanje je održano u organizaciji Udruge orača Požeško-slavonske županije, Poljoprivredno-prehrambene škole Požega, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva pri Ministarstvu poljoprivrede koja je i pokrovitelj te suorganizatora Požeško-slavonske županije.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.