Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

[NAJAVA] Proslava 130. obljetnice DVD-a Kutjevo 1893. – 2023.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | [NAJAVA] Proslava 130. obljetnice DVD-a Kutjevo 1893. – 2023. Požega.eu | [NAJAVA] Proslava 130. obljetnice DVD-a Kutjevo 1893. – 2023.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

DVD Kutjevo slavi 130 godina svog postojanja i djelovanja. Tim povodom, organiziran je bogat program koji će se održati 26. i 27. travnja, te 29. travnja.

Svečanosti će započeti 26. travnja u 19 sati, kada će se održati združena vježba DVD-a Kutjevo. Vatrogasci će prikazati svoje vještine i sposobnosti u simuliranom gašenju požara i spašavanju unesrećenih, što će biti prilika da se pokaže njihova obučenost i spremnost za izazove s kojima se susreću u svakodnevnom radu.

Središnji dio proslave bit će 27. travnja s polaganjem vijenca na groblju u Kutjevu u 18:00 sati, u znak sjećanja na sve preminule vatrogasce koji su svojim hrabrim djelovanjem ostavili neizbrisiv trag u povijesti DVD-a Kutjevo. Nakon toga, u 18:30 sati bit će održana misa za sve preminule vatrogasce, koja će biti prigodna molitva i zahvala za njihovu nesebičnu hrabrost i žrtvu.

Vrhunac proslave bit će 29. travnja s početkom u 16:00 sati, kada će gosti i uzvanici biti dočekani u vatrogasnom domu. Mimohodom vatrogasaca kroz grad u 16:30 sati, vatrogasci će ponosno proći kroz središte grada.

Nakon toga, u 17:00 sati, održat će se svečana sjednica Skupštine DVD-a Kutjevo u kinodvorani, gdje će biti predstavljena povijest vatrogasnog društva, naglašeni su uspjesi i dostignuća te će biti dodijeljene zahvalnice zaslužnim članovima. Svi prisutni će se prisjetiti povijesti DVD-a Kutjevo, ali i razgovarati o budućim planovima i ciljevima vatrogasne jedinice.

Nakon sjednice, u 19:00 sati, bit će organizirana večera za goste i uzvanike u vatrogasnom domu. To će biti prilika za druženje, razmjenu iskustava i uspomena, te proslaviti zajedno ovu značajnu obljetnicu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.