Nagrađivani film Stric pred požeškom publikom i to u dvorani Gradskog kazališta

Autor: Jelenko Topić

Art kino Požega u svome 228. programu i u XXIX goidini prikazivanja dfonisi u svoj grad popularni i poznati film Stric redatelja Andrija Mardešić i David Kapca.  

To je kombinacija trilera, crne komedije i drame, hrvatska produkcije, a nastao je 2022. godine. Traje 104 minute, a glumci su  M. Manojlović, G. Bogdan, I. Roščić, R. Sikavica, K. Šišmanović.

Sadržajno voljeni stric vraća se iz Njemačke kući za blagdane i dijeli poklone. Ponovno na okupu, obitelj pristupa tradicionalnom božićnom ručku. Radosno druženje iznenada prekida zvonjava mobitela…. Ubrzo postaje jasno da purica nije jedino što se može nožem rezati i da se za prepunom blagdanskom trpezom, osim hrane, nožem može rezati i napetost.

Dobitnik je dvije Zlatne arene na filmskom festivalu u Puli oe godine, te nagrade stručnog žirija na festivalu Braunschweig u Karlovym Varyma. Film se prikazuje u dvorani Gradskog kazališta Požega u ovog ponedjeljka 19. prosinca u 19 sati.

Osim nagrada koje je do sada dobio projekciji će nazočiti i redatelj filma David Kapac s kojim će posjetitelji  moći razgovarati poslije projekcije kao i producent filma, rođeni Požežanin Tomislav Vujić.

Ulaz je slobodan, a svojom donacijom možete pomoći ovo prikazivanje. Rezervirajte ulaznice sms porukom (prezime i broj ulaznica) na broj 098 520 560.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek