Nagrađeni najvjerniji korisnici Knjižnice i čitaonice Požega u 2017. godini

Autor: S.P.

blankPOŽEGA- Već tradicionalno, Gradska knjižica i čitaonica Požega i ove je godine u mjesecu darivanja dodjelila nagrade svojim najvjernijim korisnicima i suradnicima. Najvjerniji članovi knjižnice nagrađeni su u deset kategorija, a od ove godine tu su još tri nove kategorije jer su nagrađeni i najčitatelji stacionara u Jakšiću, Kaptolu i Velikoj. Nagrade su dodijeljene na prigodnoj svečanosti.

blankNajčitatelji dječjeg odjela su najmlađa Ela Petranović, predškolski uzrast Bartol Zrinščak, školski uzrast Tara Matijević, pobjednica  Nacionalnog kviza za poticanje čitanja Ramona Bilić i pobjednica ljetnog facebook foto natječaja „ Moj godišnji s knjigom“ Lucija Adžić. Najvjerniji član knjižnice je Marija Živković, a najvjerniju obitelj čine Kladuio, Tajana te Ivan i Luka De Marco. Najčitateljica  Odjela za odrasle je Silva Mihalj-Živković, a najslušatelj Glazbenog odjela je Elizabeta Štancl. Najčitatelj Studijskog odjela i čitaonice je Ines Citković.

U kategoriji suradnje s gradskim institucijama ove je godine nagrada otišla Turističkoj zajednici Grada Požege, a najčitateljice stacionara Jakšić, Kaptol i Velika su Sara Miloš, Lea Klinčić i Vjera Marinić. Svi nagrađeni na dar su dobili knjige i godišnju članarinu.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića