Nagrada Učeničkoj zadruzi sv. Josip požeške Katoličke osnovne škole na 31. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske

Autor: DK

Dosadašnjim postignućima i vrednovanjima na županijskoj smotri, Učenička zadruga sv. Josip  sudjelovala je na Državnoj smotri u Vinkovcima koja se održala od 8. do 11. listopada 2019. godine. Učeničku zadrugu s mnoštvom prirodnih proizvoda predstavljale su dvije učenice 8. razreda, Barbara Bušić i Marija Vidaković, zajedno s voditeljicom profesoricom Žanom Kajinić te profesoricom Mirnom Puđom, koja nije prisustvovala na smotri, ali je najviše doprinjela različitim kreativnim idejama za proizvode te na taj način podignula zadrugu na visoku razinu.

Na Državnoj smotri Katolička osnovna škola je između ostaloga, sudjelovala na brojnim kreativnim radionicama gdje su skupljane ideje za daljnji rad zadruge uz druženje s ostalim učeničkim zadrugama iz Hrvatske te Vojvodine, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Učenici su u pratnji turističkog vodiča obilazili ljepote Vinkovaca.

Važno je istaknuti, da smo osim lijepog iskustva, kući donijeli i jednu nagradu. Svaka učenička zadruga koja je sudjelovala na Državnoj smotri, ukupno njih 74, je imala pravo prijaviti jedan proizvod svoje zadruge u kategoriju „Najproizvod“. Između nekoliko učeničkih zadruga koje su dobile nagradu za „Najproizvod“ je bila i naša zadruga sv. Josip koja je nagrađena za svoj melem za usne od pčelinjeg voska, kokosovog ulja i vitamina E. Na taj način je naša zadruga postala jedina nagrađena zadruga Požeško-slavonske županije na ovogodišnjoj Državnoj smotri. Veselimo se nadolazećim smotrama učeničkih zadruga za koje se već počinjemo pripremati – ističu iz Katoličke osnovne škole.

Komentiraj:



Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: