Nadmoćna pobjeda Požege nad Viroviticom

Autor: DK

NaslovnicaPOŽEGA -Nakon prošlotjedne utakmice u Grubišnom Polju gdje je rezultat bio neriješen večerašnjom utakmicom Požega protiv rukometaša Viro iz Virovitice nastavlja borbu za ulazak u prvu ligu.

Kroz cijelu utakmicu Požega je vodila. Rezultat na poluvremenu je bio 18:16 da bi krajnji rezultat završio pobjedom domaćina 34:29.

DSC_0025

Unatoč brojnim isključenima domaćih igrača, a bilo ih je 7, uspjelo se sačuvati konstantno vodstvo sa prihvatljivom gol razlikom. Gostujuća momčad je imala samo 2 isključenja.

Nije manjkalo niti sedmeraca, kod domaće momčadi 6 a kod gostujuće 5.

Marko Didić u izvođenju sedmercaPožežani su imali dosta grešaka u napadu što je utjecalo na krajnji rezultat kao i brojni promašaji pogodaka. Virovitičani su u kontra napadima i velikom borbenošću smanjivali gol razliku posebice što je najviše dokazao veoma okretni i spretni igrač sa brojem 17 Ivan Berkec postignuvši 9 pogodaka.

Rukometaši Viro Virovitica

Za svaku pohvalu su golmani Požege Antonio Ćosić i Daniel Raić koji su obranili gotovo sigurne pogotke. Iz tog se razloga može reći da je golman pola ekipe.

Gotovo svi igrači Požege do zadnje su minute igrali borbeno i dominirali na utakmici što potvrđuje i krajnji rezultat, a posebno Mario Nekić koji je postigao 9 pogodaka.

Požežani u napadu

 

Kod gostujuće momčadi pogotke su postigli Ivan Berkec 9, Matko Crljenić, Stjepan Peršić i Matej Paljar po 5, Igor Mostovac 3 i Krešimir Godeč 2.

Igrači Požege zatresli su mrežu 34 puta, i to Marko Nekić 9 puta, Karlo Grgurić 8, Tomislav Raguž, Marko Didić i Ivan Štetić po četiri puta, a Karlo Pešić i Ivan Balenović po 1 puta.

Utakmicu su relativno dobrim suđenjem priveli kraju suci Slaven Garić i Frenko Soldo iz Slavonskog Broda.

Virovitičani u napadu

Odigranom utakmicom mogu biti zadovoljni svi igrači Požege na čelu s njihovim trenerom Darijom Anićem kao i 200-tinjak navijača koja ih je bodrila i pljeskom nagrađivala za svaki postignuti uspjeh.

 

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića