Multipak Pakrac 23.-25.5.2014.

Autor: R.K.

MULTIPAK 2014

PAKRAC, 23.-25.5.2014.

ULAZ BESPLATAN

ŠTO JE MULTIPAK?
Multipak je najveća regionalna multimedijalna izložba. Projekt je pokrenut 2012. g. u Pakracu zajedničkim snagama Robertoshop trgovine, Muzeja grada Pakraca i Gradske knjižnice Pakrac. Objedinjuje izložbu audio i video opreme, koncerte, video projekcije, predavanja, radionice i ostale kulturološke događaje.

ŠTO VAS OČEKUJE NA MULTIPAKU?

Audio/video izložba
Više od 40 izlagača iz cijele regije predstavit će HIFI uređaje koje je nemoguće u Hrvatskoj vidjeti i čuti na jednom mjestu. Riječ je o rasponu od konzumne elektronike pa sve do high-end HIFI uređaja kakvi se mogu mjeriti s izradom najluksuznijih automobila ili satova. Neki od njih bit će premijerno prikazani u Hrvatskoj. Broj izloženih uređaja svakako zavrjeđuje divljenje ne samo u domaćim, nego i u svjetskim razmjerima!

Koncerti
I ove godine će Multipak obilježiti vrhunski koncerti. Očekuje vas nastup izvrsnog jazz kvarteta 4 in 3 plus 1 u sastavu Mario Bočić (tenor saksofon), Davor Doležal (gitara), Joe Kaplowitz (orgulje) i Borko Rupena (bubnjevi). Iz Bosne i Hercegovine stiže Muris Varajić, gitarist koji zadnjih godina oduševljava glazbenu scenu svojim virtuoznim gitarskim interpretacijama. Za dodatno raspoloženje i vrhunsku atmosferu pobrinut će se zagrebačka grupa Cookie s repertoarom obrada antologijskih rock pjesama.

Predavanja
Ako vas zanima kako se dolazi do visokovjernog zvuka, gdje se nalaze zamke u HIFI svijetu ili kako konstruktori promišljaju dok stvaraju svoja remek-djela, predavanja su nezaobilazan dio Multipak izložbe. Ovogodišnje izdanje ponudit će izlaganja priznatih domaćih i svjetskih konstruktora s kojima ćete se upoznati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Radionice
Ovogodišnji naglasak na radionice stavit će snimatelji koji će svojom audio opremom zabilježiti najzanimljivije glazbene trenutke koncerata. Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku na jednom od HIFI sustava poslušati master zapis te ga direktno usporediti sa zvukom ranije odslušanog koncerta. Ovakvo iskustvo temelj je prepoznavanja kvalitetnog HIFI sustava te samim time traži nezaobilazno sudjelovanje ako postoji namjera nabavke ili unaprjeđivanja postojećeg HIFI sustava.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot