Moto utrka na Glavici: Pobjednici drugog dana Ivan i Marko Višak u klasama CMU 600 i 1000 SST

Autor: DK

blankPOŽEGA – Veliki broj utrka odvozio se na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u disciplinama cestovne utrke, oldtimer, skuter i super moto utrke koje su završene jučer na poznatoj požeškoj Glavici. Organizator utrke bio je Moto klub Požega Promet, a pokrovitelji Požeško-slavonska županija i grad Požega.

U klasi skuteri odvožene su dvije utrke, kao i u Supermoto klasi. U ostalim klasama vožena je po jedna utrka i a to: CMU 125 SP, oldtimer 1, 2, 3, CMU big boys, oldtimeri 4, 5, 6, prikolice, oldtimeri 7, 8, 9, 10, CMU 600 SST i CMU 1000 SST. Posljednje dvije svakako su bile i najatraktivnije, pobjedu u CMU 600 SST odnio je Ivan Višak koji je 1,7 sekundi bio brži od Vedrana Močiboba.

U najjačoj, CMU 1000 SST klasi, najbrži je bio Marko Višak koji je napravio nešto više od četiri sekunde prednosti ispred drugoplasiranog Maria Matušenskog. Višak je u najbrže odvoženom krugu vozio prosječnom brzinom od 122km/h, a završio ga je za 44,168 sekunde.

Protekla dva dana na Glavici bila su uzbudljiva i svi ljubitelji moto sporta iz Požege, a i šire su došli na svoje. Pregled svih rezultata možete pogledati na sljedećem linku: http://brle.net/CircuitLive/

/Foto: D. Mirković/

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića