Monteri tvrtke Jelušić iz Kaptola u Crnoj svinji Čepin [ FOTO ]

Autor: D.M.

Cijelu proteklu a posebno je to izraženom početkom ove godine brojne su narudžbe u tvrtki za prodaju, montažu i servis profesionalne ugostiteljske opreme Jelušić d.o.o. iz Kaptola. Kako se Slavonija ubrzano okreće razvoju kontinentalnog turizmu koji se ne može zamisliti bez vrhunske gastronomske ponude, Kaptolčani su tu našli svoje mjesto jer znaju kao se kvalitetno i brzo kuha.
Njihovi monteri trenutno opremaju kuhinju Restorana Crna svinja u Čepinu nedaleko Osijeka. Tu je riječ o jedinstvenom primjeru arhitektonske preobrazbe nekada zapuštenog industrijskog kompleksa u elitni restoran koji modernom prezentacijom specijaliteta baziranih na crnoj slavonskoj svinji popularno zvanoj „fajferica“, privlači turiste, poslovne ljude i goste iz svih dijelova Hrvatske i svijeta.
U ovom poslu tvtrka Jelušić je i projektant i izvođač montaže. Kuhinja se oprema najsuvremenijim kuharskim strojevima svjetski poznatih proizvođača. Osim toga, preuzeli su održavanje i servisiranje te opreme.
Posla je na pretek pa već sutra Kaptolčki monteri sele na poslove opremanja hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica diljem Slavonije.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije