Momčad malonogometaša Helda iz Buka pobjednik odigravanja nakon cijele noći /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Unatoč hladnom vremenu održan je još jedan tradicionalni i nadaleko poznat malonogometni noćni turnir na betonu u Zagrađu. I ove godine turnir je privukao dvadesetak ponajboljih ekipa iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.  Vrijedni organizator turnira Nogometni klub Graničar iz Zagrađa osigurao je nagrade za najbolje i to za pobjednika 2000 kuna, za drugo mjesto 1000, te za treće mjesto 500 kuna. Uz vrijedne novčane nagrade ekipe su dobile prigodne pehare.

Igralo se po prokušanom sistemu 5+1 koji je omogućavao svima da se nose i s boljim ekipama. Svi natjecatelji pokazali su izuzetno znanje i vještinu na terenu te su sve utakmice bile izjednačene i zanimljive do samoga kraja.

Veliki broj posjetitelja je pratio utakmice te su pljeskom pozdravljali svaki dobar potez nogometaša. Uz kvalitetan nogomet organizator je ponudio veliki izbor jela i pića koja su zadovoljila sve prisutne.

Nakon cjelovečernjeg programa i natjecanja ovogodišnju laskavu titulu osvajača turnira i pobjednika ponijela je ekipa MNK Helda iz Buka. Drugo mjesto je osvojila ekipa Moby Dick iz Batrine, treće mjesto Flamingo i četvrto mjesto Smokvin list iz Oriovca. Najbolji vratar turnira je bio Josip Krolo, a najbolji igrač Jonathan Baketarić(Helda).

Nagrade najboljima su uručili predsjednik Graničara Franjo Štimac, dopredsjednik Bruno Horvat, blagajnik Josip Lucić, tajnik Branimir Štimac, te članovi uprave Boris Midlih i Karlo Srdarević.

Podršku turniru svojim dolaskom su dali Damir Bognar trener NK Slavija iz Pleternice i Dalibor Bognar trener NK Slavonije iz Požege, inače legende požeškog nogometa. Cilj turnira je promocija sporta i rekreacije u Požeško-slavonskoj županiji, te druženje mladih.

Za iduću godinu se najavljuju brojna iznenađenja  i novi sadržaji na turniru. Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je bio Grad Pleternica.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek