Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Momčad malonogometaša Helda iz Buka pobjednik odigravanja nakon cijele noći /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Momčad malonogometaša Helda iz Buka pobjednik odigravanja nakon cijele noći /FOTO/ Požega.eu | Momčad malonogometaša Helda iz Buka pobjednik odigravanja nakon cijele noći /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Unatoč hladnom vremenu održan je još jedan tradicionalni i nadaleko poznat malonogometni noćni turnir na betonu u Zagrađu. I ove godine turnir je privukao dvadesetak ponajboljih ekipa iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.  Vrijedni organizator turnira Nogometni klub Graničar iz Zagrađa osigurao je nagrade za najbolje i to za pobjednika 2000 kuna, za drugo mjesto 1000, te za treće mjesto 500 kuna. Uz vrijedne novčane nagrade ekipe su dobile prigodne pehare.

Igralo se po prokušanom sistemu 5+1 koji je omogućavao svima da se nose i s boljim ekipama. Svi natjecatelji pokazali su izuzetno znanje i vještinu na terenu te su sve utakmice bile izjednačene i zanimljive do samoga kraja.

Veliki broj posjetitelja je pratio utakmice te su pljeskom pozdravljali svaki dobar potez nogometaša. Uz kvalitetan nogomet organizator je ponudio veliki izbor jela i pića koja su zadovoljila sve prisutne.

Nakon cjelovečernjeg programa i natjecanja ovogodišnju laskavu titulu osvajača turnira i pobjednika ponijela je ekipa MNK Helda iz Buka. Drugo mjesto je osvojila ekipa Moby Dick iz Batrine, treće mjesto Flamingo i četvrto mjesto Smokvin list iz Oriovca. Najbolji vratar turnira je bio Josip Krolo, a najbolji igrač Jonathan Baketarić(Helda).

Nagrade najboljima su uručili predsjednik Graničara Franjo Štimac, dopredsjednik Bruno Horvat, blagajnik Josip Lucić, tajnik Branimir Štimac, te članovi uprave Boris Midlih i Karlo Srdarević.

Podršku turniru svojim dolaskom su dali Damir Bognar trener NK Slavija iz Pleternice i Dalibor Bognar trener NK Slavonije iz Požege, inače legende požeškog nogometa. Cilj turnira je promocija sporta i rekreacije u Požeško-slavonskoj županiji, te druženje mladih.

Za iduću godinu se najavljuju brojna iznenađenja  i novi sadržaji na turniru. Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je bio Grad Pleternica.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.