Molitveni zaziv i blagoslov na nova vatrogasna vozila pleterničkih vatrogasaca uputio mjesni župnik Antun Ćorković /FOTO/

Autor: D.K.

Nova vatrogasna vozila koja koriste pleternički vatrogasci unazad manje od godinu dana, kombi, vatrogasno šumsko vozilo i autocisternu blagoslovio je preč. Antun Ćorković, župnik Župe sv. Nikole Pleternica. Epidemiološka situacija nije dozvolila tu svečanost prije koja je upriličena u nazočnosti onih najstarijih ali i najmlađih članova DVD-a Pleternica te uzvanika koji su se odazvali.

Prije molitvenog zaziva i blagoslova preč. Ćorković je naglasio kako je najbitnije da vatrogasci čovjeku pomognu kada je u nevolji. Brojni su primjeri u kojima su pleternički vatrogasci pomagali sumještanima u nevolji, a želja je mjesnog župnika da toga bude što manje, a i kada je to potrebno da pomoć bude uspješna za opće dobro kako bi se sačuvala imovina i ljudski životi.

Pozdravljajući sve uzvanike predsjednik DVD-a Pleternica Dragutin Žnidarec zahvalio je svima na pomoći posebice sponzoru Josipu Dravecu koji na svojstven način kao vlasnik tvrtke LIM RAD d.o.o. pomaže vatrogascima u njihovom radu.

Predsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Željko Petrović također je pozdravio sve nazočne u svoje ime i zapovjednika požeško-slavonske Županijske zajednice Josipa Ugrina. Petrović je uputio svima čestitke pohvalio sva dostignuća i rezultate DVD-a Pleternica te izrazio uvjerenje kako će s novim vozilima pleternički vatrogasci biti još učinkovitiji i operativniji.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot