Mnogo svečanih novogodišnjih dočeka, a samo jedan na otvorenom prostoru

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Ušli smo u posljednji mjesec ove kalendarske godine, a na njegovom kraju, točnije zadnjeg dana prosinca uslijedit će svečani dočeci Nove 2018. godine.

Ovih dana širom Požeške kotline počinju adventske svečanosti, a uslijedit će Božićni blagdani, te dolazak 2018. godine, za kojega se pripremaju brojni svečani dočeci.

Po svoj prilici samo jedan od njih bit će na otvorenom prostoru i to u Pješačkoj zoni grada Požege gdje će građani slaviti uz tople napitke i svirku tamburaškog sastava „Posegana“.

Na području grada Požege bit će više slavlja u ugostiteljskim objektima. Tako će u hotelu „Grgin dol“ nastupiti „Libreto band“, zatim u „Cool Coloru“ tamburaši „“Srce bećarsko“, objektu „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima „Majestic band“, dvorani „GF“ u Novoj Lipi skupina „Prestige“ itd.

Skupina „Vertigo“ svirat će u restoranu „Schoon blick“ u Vetovu, zatim „Aurea band“ u poznatoj jakšićkoj dvorani „Honda“, a u pleterničkom kraju će „Estrada“ nastupiti u dvorani „Kod Franje“ u Zagrađu, te „Valentino“ u dvorani „Bijela kuća“(Blacko).

Grupa „Alfa“ te noći će svirati u lovačkom domu „Psunja“ u Orljavcu, a saznajemo da ima još svečanih dočeka u mjesnim domovima i ugostiteljskim objektima.

“City Band” iz Nove Gradiške svira u Vatrogasnom domu DVD-a Biškupci gdje se očekuje dobra zabava što jamče vrijedni i agilni organizatori.

Dio požeških glazbenika svirat će izvan svoga kraja. Tako će tamburaši „Bisernica“ nastupiti na središnjem trgu u susjednom Slavonskom Brodu zajedno sa skupinom Dominik&company u kojoj svira nekoliko Požežana. Uz to „Ritam band“ zabavljat će Lipičane na otvorenom prostoru gdje će biti javni doček Nove godine u organizaciji toga grada i tamošnje Turističke zajednice. Pokraj toga grupa „Osmjeh“ će kako saznajemo svirati te noći u Kutini.

/Foto: Ilustracia, pozega.eu/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot