Mladi ponovno aktivni: “Organizirat ćemo do kraja godine više manifestacija među njima i Advent u Kaptolu”

Autor: D.K.

KAPTOL – Mladež u općini Kaptol pokrenula se i reorganizirala Udrugu mladih općine Kaptol koja je postojala jedno vrijeme ali dugo vremena nije djelovala iz više razloga.

Njihov je cilj podići standard življenja mladih na tom prostoru i usmjeriti ih na drugačiji način življenja kako bi i oni sami dali svoj doprinos boljem životu na dobrobit svih žitelja općine Kaptol. Bez ikakvih razlika u rad udruge se uključilo do sada više od 70 članova koji broj svakodnevno raste. Mladi žele i hoće napraviti nešto koji rad treba prepoznati i vrednovati.

-Našoj mladeži je jedini način zabave postao izlazak u kafiće jer mladi jednostavno nemaju drugog izbora. To ćemo nastojati promijeniti – istakao je glavni pokretač “oživljavanja” rada udruge i novoizabrani predsjednik Dario Lončarević koji nadalje ističe kako će ovaj put udruga djelovati puno ozbiljnije i organiziranije što dokazuju već u prvim mjesecima djelovanja i prisutnostima na značajnijim manifestacijama i svim drugim javnim nastupima na području općine Kaptol.

Članovi Udruge mladih općine Kaptol sudjelovali su na tradicionalnoj manifestaciji “Pudarijada 2017.” na kojoj su aktivno sudjelovali na toj manifestaciji i zainteresiranim mještanima prezentirali svoj rad i budući način djelovanja.

-Već se pripremamo za organizaciju adventa u Kaptolu koja je dosta zahtjevna i ka toj smo organizaciji već pristupili i svim potrebitim pripremama. Svojim trudom i zalaganjem dokazat ćemo koliko smo ozbiljni i organizirani. Želimo u svakoj značajnijom prigodi dati svoj doprinos kako bi naše mjesto, naša općina bila što ljepša i prepoznatljivija. Svakako da nam je pomoć svakog pojedinca važna iz kojeg razloga pozivamo sve mlade žitelje s područja općine Kaptol da nam se jave i pridruže. Zajedništvo nas čini jačima i kreativnijima – naglašava Dario Lončarević, predsjednik Udruge mladih općine Kaptol zaključujući riječima da samo zajedničkim snagama mogu podići standard mladih i poručuje svima “POKRENIMO SE”.

Ne treba niti sumnjati da rad Udruge mladih općine Kaptol budnim okom prati lokalna zajednica odnosno načelnik općine Kaptol Mile Pavičić koji je uvijek na raspolaganju za svaku vrstu pomoći, od one savjetodavne do financijske i svake druge. U njihovom radu ćemo im i mi kao medij pomoći i dati svoj doprinos da se prepozna i vrednije njihov rad.

Foto: D.L.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot