Mladi ovog ljeta bez omiljenog okupljališta: Koliba 21 neće se održavati

Autor: D.K.

-Dragi naši, na odgovor mnogih upita što će biti s Kolibom 21 ovog ljeta, moramo vas obavijestiti da se ove godine neće održavati. Naišli smo na određene prepreke za koje će nam trebati malo duže vremena za riješiti. Prošle tri godine bile su nam najljepše u životu. Toliko lijepih uspomena, upoznavanja i druženja u najtežim vremenima učinile su nas jačima i zbližile nas. Koliba je od samog početka nailazila na sve veće poteškoće i postala teret. Unatoč tome bilo nam je zadovoljstvo prolaziti kroz ovo sve uz vašu neprestanu podršku. Za ovo ljeto možete očekivati od nas ipak pokoje iznenađenje. Voli vas vaša Koliba 21! ❤️- objavljeno je na FB stranici Kolibe 21.

Koliba 21, s pravom možemo reći, imala je itekako važnu ulogu u životima mladih s područja Požeštine u vrijeme korone, izolacija, online nastave i svega što nam je COVID 19 donio.

Na stranu sve priče o tome je li trebalo ovako ili onako, jesu li susjedi mirno spavali ili nisu, bile su to najbolje godine za naše mlade u teškim COVID godinama. 

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek